Pengikut

Rabu, 1 Februari 2012

'Happy busdey to me'

Alhamdulillah syukur pada Allah SWT dgn limpah kurniaNya aku dipnjangkan usia hingga ke hari ini.
Tahun ni genap usiaku yg ke '3.........(KORANG kira sendiri dot tu ada bapr)Seperti tahun sebelomnya ada je kejutn dari my mr. hubby, balik dr keja tadi dia suh aku amik kasut dlm keta wira...Yang amik kasut abg kt keta, abg nak anto jahit, aku siap mrh2 ek nape x amik sendiri..da tentu dia dr luo tadi..Eh bila aku buka bonet ada prezen ek utk aku. Terima kasih abg..Aku x kisah pon sebenrnya kalo ade adiah..kasih syg dari abg & ank2 adalah hadiah paling bermakna dlm idupku..Ya Allah kau permudahkanlah segala urusanku, kebahagiaan di dunia dan di akhirat. Amin
Aku mls taip panjng2 aku nk tepek pic je skit.


Ni lah prezen yg aku mksudkn, abg ckp aku suka buat kek tu yg dia belikan mixer tu ekeke



Ciko yg setia menemaniku semasa ku bancuh kek...




Kek besde bkin sendiri janji halal




Tak lupa ni mkanan omputeh ni. Pizza hot hohohoho

Ok begitulah seadanya catatan aku untk tatapan korng2 di luar sana..Doakanlah aku beroleh rezeki yg melimph ruah dan dikurniakan kesihatan yg baik2..Amin ya rabbialamin

9 ulasan:

  1. happy bday..untungnye dpt hubby yg menyayangi..sy tak penah dpt hadiah pun dr suami..sedihkan?

    BalasPadam
  2. Happy birthday. Moga murah rezeki selalu dan beroleh kebahagiaan yang berpanjangan. Amin.

    BalasPadam
  3. PB : Tq xpe janji suami syg kat kita, MV: terima kasih, Azie terima kasih semua...

    BalasPadam
  4. kasih syg suami kepada isteri..untungnyer..moga selalu dimurahkan rezeki hendaknya..:)

    BalasPadam
  5. zora terima kasih atas ingatan...emmm alahmdulillah Insya Allah

    BalasPadam
  6. Register kat www.nuffnang.com.my --> Register blog/website--> Pasang unit iklan diblog dan tunggu lah sehingga boleh cashout..

    Paling senang search kat google cara daftar Nuffnang..:) selamat mencuba ye

    BalasPadam
  7. dtg nak komen ag la..hehehe

    BalasPadam