Pengikut

Selasa, 28 Februari 2012

Berdebar2

Korang semua taukan 29 Februari hanya dtg 4 thun sekali. So tahun ni tarikh keramat tu hadir untuk yg kesekian kalinya. Bagi sapa2 yg smbut besde 29/2 mesti tertungu2 tarikh tu. Begitu jugak ngn aku krn 12 tahun lepas aku telah lahirkan puteraku yg no. 2 pada tarikh tu. Excited sgt ni nak wat besde dia..Tapi apakan daya tu time school...Mungkin ada parti kecil2an kot. X mcm 4 thn lps yg mana siap ada ikan bako lagi tu..Masa tu jumaat, sabtu kitaorg prepare la besde bujng tu..Thn ni ada gak suprise utk dia tapi nanti ye... Jengjengjeng c u next n3 cekidautttt...

3 ulasan:

  1. 4thn sekali..memang sgt istimewa

    BalasPadam
  2. wajib meraikannya. Selamat hari jadi. Tetiba rasa 4 tahun dewasa :)

    BalasPadam